Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και η 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου...

προκειμένου να ψάλλουν τα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα αλλά και να ευχηθούν για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Στέφανος Μπιτόπουλος και Δημήτρης Τσιμήτρης και ο Ειδικός Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, Δημήτρης Ρουκάς, ευχαρίστησαν τους καλαντάρηδες για το εορταστικό κλίμα που χάρισαν- ξεδιπλώνοντας το μουσικό τους ταλέντο-κέρασαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές ημέρες.


«Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ειρήνη, αγάπη και ευτυχία. Η Γέννηση του Χριστού, εύχομαι ολόψυχα να γίνει προάγγελος για μια νέα εποχή ειρήνης, αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς και να γίνει πραγματικότητα η ελπίδα που θα γεννηθεί μαζί Του. Το μήνυμα των ημερών για αγάπη, ελπίδα και χαρά ας διαδοθεί σε όλο τον κόσμο για να «ζωγραφίσει» ξανά χαμόγελα στα πρόσωπά μας και να γεμίσει με θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα την καρδιά μας», ευχήθηκε στους καλαντάρηδες η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ