Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Διαμαρτυρία για τα ζώα του Πάρκου Κατερίνης.

Διαμαρτυρία για τα ζώα του Πάρκου Κατερίνης.
Αναγνώστρια της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" μας έστειλε φωτογραφίες από τα ζώα που "φιλοξενούνται" στο Πάρκο Κατερίνης και διαμαρτύρεται για τις συνθήκες στις οποίες διαβιούν και κυρίως τώρα που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες.




Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και μας αναφέρει η αναγνώστρια, τα ζώα είναι μέσα στην λάσπη, τα πουλιά στριμωγμένα σε ελάχιστο χώρο και εκτός του ότι δεν έχουν που να προστατευτούν από την βροχή, δεν μπορούν να κινηθούν και καθόλου. Οι χώροι που δημιουργήθηκαν και βρίσκονται τα πουλιά, κουνέλια, κ.α. είναι τόσο μικροσκοπικοί που δεν δίνουν κανένα ιδιαίτερο περιθώριο κίνησης στα ζώα...

Πρέπει τα ζώα να προστατευτούν με σκέπαστρα ή να μεταφερθούν τώρα τον χειμώνα που ο καιρός είναι άσχημος σε κάποιο άλλο μέρος.

"Αποφεύγω να διασχίζω το Πάρκο Κατερίνης γιατί σπαράζει η καρδιά μου όταν βλέπω αυτές τις εικόνες" μας λέει η αναγνώστρια.

Η αναγνώστρια κάνει έκκληση μέσω της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" προς τα φιλοζωικά σωματεία και σε όποιον ενδιαφέρεται ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκονται τα ζώα στο πάρκο.
















*Τα στοιχεία της αναγνώστριας βρίσκονται στην διάθεση της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ".