Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΠΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/08 Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 47ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Ένα γεμάτο, έντονο και πλούσιο σε θέαμα και συγκίνηση φεστιβάλ, το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21:00, στο χώρο από όπου εθιμοτυπικά κάθε χρόνο ξεκινάει το ταξίδι του, το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συναυλίας που διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης με την Camerata Academica Katerini.

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου αποχαιρετά το δικό του πολιτιστικό καλοκαίρι, γράφοντας ακόμη μία δημιουργική σελίδα στην πολυετή ιστορία του.

Από το αρχαίο θέατρο του Δίου και το αρχαιολογικό πάρκο, στο κάστρο του Πλαταμώνα, τα αρχαία Λείβηθρα, τον Παντελεήμονα, την Παναγία στην Κονταριώτισσα, το ανοικτό θεατράκι της Κατερίνης και την αρχαία Πύδνα το Φεστιβάλ Ολύμπου χάρισε μοναδικές στιγμές στους χιλιάδες θεατές που τίμησαν το πρόγραμμά του. Ένα πρόγραμμα ίσως από τα πλουσιότερα και πολυποίκιλα που έχει να επιδείξει πολιτιστικός θεσμός, αυτού του βεληνεκούς, στη χώρα.

Με το βλέμμα και τη σκέψη στους ανθρώπους που αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις τους Φεστιβάλ Ολύμπου το Δ.Σ του ΟΡ.ΦΕ.Ο έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του επόμενου 48ου Φεστιβάλ έχοντας ως γνώμονα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν όλα αυτά τα χρόνια. Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα ανακοινωθεί και η τιμώμενη χώρα του θεσμού για το καλοκαίρι του 2019.

Γραφείο Τύπου 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου