Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Θανάσης Λιακόπουλος για τα παιδιά που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις: «Σας ευχόμαστε να δημιουργήσετε το μέλλον που ονειρεύεστε

Θερμά συγχαρητήρια στους υποψήφιους που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στα παιδιά που βλέπουν τους κόπους και τις μεγάλες τους προσπάθειες να αποδίδουν καρπούς. Στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες οι οποίοι πλέον μπορούν να οραματίζονται ένα διαφορετικό μέλλον προικισμένο με γνώση και μια ζωή ανοιχτή στη μόρφωση και την ειδίκευση. Οι σπουδές αποτελούν ένα ουσιαστικό εφόδιο για τον καθένα και μια βάση για μια όμορφη και αξιοπρεπή ζωή.

Δεν ξεχνάμε όμως και όσους προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Στους υποψηφίους αυτούς ευχόμαστε να μην απογοητευθούν αλλά να αφουγκραστούν τα «θέλω» τους και με ωριμότητα να αποφασίσουν είτε να προσπαθήσουν εκ νέου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και με μεθοδικότητα να την πετύχουν. Είτε να επιλέξουν έναν διαφορετικό δρόμο στρεφόμενοι σε μια άλλη επιλογή πέραν των σπουδών. Μια επιλογή στραμμένη στον εργασιακό τομέα ή σε άλλου είδους κατάρτιση.

Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο ο οποίος θα βρίσκεται κοντά σε όλους. Μια δημοτική αρχή που θα δίνει ευκαιρίες ώστε να μπορούν οι νεαροί συμπολίτες μας να βρουν την εργασία που τους αξίζει είτε ως εξειδικευμένοι επιστήμονες είτε ως επαγγελματίες σε άλλους τομείς.

Όλοι εμείς, οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, και οι άνθρωποι που σας αγαπάμε και σας νοιαζόμαστε ξέρουμε πως η ζωή ούτως ή άλλως για όλους τους τελειόφοιτους θα είναι διαφορετική από εδώ και στο εξής. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να δημιουργήσετε το μέλλον που ονειρεύεστε και η ζωή σας να είναι γεμάτη με δικές σας επιλογές, με υγεία, με ευτυχία και με ευημερία».


Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com
www.facebook.com/Liakopoulos.Thanasis