Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 3 ΣΤΑ 3 ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΑΝΔΡΩΝ: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ 3-0
ΠΑΙΔΩΝ: ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3

Νικηφόρο ήταν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου για τις ομάδες βόλεϊ του Πιεριού, καθώς και οι τρεις ομάδες που αγωνίστηκαν επικράτησαν σχετικά εύκολα στις αναμετρήσεις τους.

Στην κατηγορία των Ανδρών, ο Πιερικός που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία επικράτησε της ομάδας των Σερρών στο κλειστό Τ9 με 3-0 σετ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, με την ομάδα της Κατερίνης να δείχνει μόνο ένα μέρος των δυνατοτήτων της.

Οι Παίδες του Πιερικού κέρδισαν στο ντέρμπι της Πιερίας την ομάδα της Νίκης Αιγινίου με πολύ καλή εμφάνιση.

Οι κορασίδες του Πιερικού στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, επικράτησαν μέσα στην Βέροια, επί του Ποσειδώνα με 3-1 σετ, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Και στα 3 παιχνίδια, εκείνο που φάνηκε πολύ καθαρά και με εντυπωσιακό τρόπο, ήταν πως η συνένωση Πιερικού και Αρχελάου δημιούργησε ισχυρές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες αποδίδοντας εκπληκτικά αποτελέσματα απο την 1η κιόλας χρονιά. Η δημιουργία του πανίσχυρου οικοδομήματος που λέγεται Πιερικός – Αρχέλαος, δείχνει το δρόμο σε όλους να έρθουν κοντά σε αυτή την ομάδα που διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Αποτελεί πλεον πρόκληση αλλά και πρόσκληση σε όλους, μικρούς και μεγάλους να έρθουν στον Πιερικό – Αρχέλαο για σίγουρα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων τις επόμενες μέρες.


Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.