Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 28 Νοέμβρη 2018

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες της Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 28 Νοέμβρη...

και να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης ενάντια στην επικείμενη ψήφιση ενός ακόμη άδικου προϋπολογισμού που θα βαθύνει ακόμη περισσότερο τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες,.

Ο Προϋπολογισμός φτώχειας και νέων δυσβάσταχτων φόρων, που κατατέθηκε για ψήφιση, παρά την προσπάθεια να εμφανισθεί ως ο δήθεν πρώτος «μεταμνημονιακός» Προϋπολογισμός, έχει από την αρχή ως το τέλος του τα χαρακτηριστικά που έχουν υπαγορεύσει στην Κυβέρνηση οι δανειστές. Είναι Προϋπολογισμός κοινωνικής ανισότητας, αφού διατηρεί όλα τα επιβληθέντα μνημονιακά αντικοινωνικά μέτρα (ΕΝΦΙΑ, αρπαγή των σπιτιών, ισοπέδωση της Κοινωνικής Ασφάλισης).

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων που στα λόγια μόνο αποκηρύσσει η κυβέρνηση. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για πολιτικές ουσίας, που θα σταματήσουν τη φτωχοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας.



ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10:30 π.μ.
Στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ