Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

«Συγχαρητήρια Επιστολή προς το Γυμνάσιο Κορινού»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων επιθυμεί να συγχαρεί τις μαθήτριες του Γυμνασίου Κορινού, οι οποίες απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς στους οποίους έλαβαν μέρος.


Συγκεκριμένα:

Η μαθήτρια Ευφροσύνη Δουρουκλάκη , η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση με το έργο της «Οικογενειακή συνάντηση» στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό συγγραφής Θεατρικού Μονόπρακτου Γυμνασίων και Λυκείων που οργάνωσαν το Τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Κρήτης (Όμιλος Θεατρικής και Μουσικής Παιδείας).

Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στη μαθήτρια Ιωάννα Μπεΐνογλου που συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η Ζωή χωρίς Κάπνισμα» και απέσπασε έπαινο μεταξύ των μαθητών της Β’ τάξης γυμνασίου για το άρθρο που έγραψε κατά του καπνίσματος.

Τέτοιες διακρίσεις αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για το Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Κορινού, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, καθώς και για όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα.

Με εκτίμηση,

Η Υπεύθυνη του Γραφείου 
κ. Μ. Παππά
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Καινοτόμων Δράσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΔΙΔΕ Πιερίας Πιερίας
 Δρ. Ι. Καζταρίδης