Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της Ενορίας Αγίας Άννης Κατερίνης.

Με την πληθωρική συμμετοχή ενοριτών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της ενορίας Αγίας Άννης Κατερίνης, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο κέντρο δεξιώσεων ΠΙΕΡΙΔΑ palace.


Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τον προϊστάμενο της ενορίας π. Διονύσιο Γκόλια, ο οποίος είπε ότι με τη Χάρη του Θεού, τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου και την πολύτιμη συμπαράσταση όλων η ενορία είναι ένα εργοτάξιο της αγάπης του Θεού, που εργάζεται κυρίως για την αγιότητα των μελών της, αλλά και την ανακούφιση των πασχόντων αδελφών. Τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους «χωρίς τη δική σας αγάπη τίποτα δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε, εσείς είστε η δύναμή μας».

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, η οποία και ως μέλος της ενορίας πάντοτε συμπαρίσταται με ενδιαφέρον.

Κατόπιν, οι συμμετέχοντες απήλαυσαν τις δύο υπέροχες χορωδίες της ενορίας, την παιδική και των κυριών που παρουσίασαν παραδοσιακά και πατριωτικά τραγούδια, οι οποίες και απέσπασαν τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα όλων.

Εν συνεχεία το μουσικό σχήμα «Τα παιδιά απ΄το Λιβάδι» διασκέδασε τους παρευρισκομένους με έντεχνα και δημοτικά τραγούδια, ενώ δόθηκε η ευκαιρία να χορέψουν οι συμμετέχοντες.

Η ενορία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όσους παραβρέθηκαν, στους εκλεκτούς χορηγούς καθώς και στη διεύθυνση του Καταστήματος ΠΙΕΡΙΔΑ palace για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.