Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Συγχαρητήρια μηνύματα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Εκφράζω τη χαρά και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση του Αρχελάου Κατερίνης, για τις σπουδαίες διακρίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες.

Οι Πιεριείς είμαστε υπερήφανοι για την αξιοσημείωτη πορεία του Αρχελάου Κατερίνης και εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη, πάντα επιτυχίες και άμεση υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υποστηρίζει με θέρμη τον αθλητισμό και προωθεί με υπερηφάνεια διοργανώσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες, που συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού και στην ανάδειξη της Πιερίας και των αθλητών της.


-----------------------------


Εκφράζω από καρδιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Γ.Α.Σ. Κατερίνης «Οι Ολύμπιοι», για τις αθλήτριες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης, που διεξήχθη στις Σέρρες. Συγχαίρω, βέβαια, και τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου, που με σκληρή δουλειά, σωστή προετοιμασία, αγάπη και υποστήριξη στους αθλητές συνέβαλλαν γι’ αυτήν την επιτυχία.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά ευχόμαστε από καρδιάς στο σύλλογο να συνεχίσει την ανοδική πορεία, που διαγράφει μέχρι σήμερα στο χώρο του αθλητισμού, αποτελώντας αναμφισβήτητα, τόσο την καλύτερη προβολή για την Πιερία, όσο και πρότυπο για τη νεολαία, διαδίδοντας το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι επιτυχίες του Γ.Α.Σ. Κατερίνης «Οι Ολύμπιοι» κάνουν εμάς τους Πιεριείς υπερήφανους , μας χαροποιούν και μας συγκινούν, επιβεβαιώνοντας την αξία και τις ικανότητές τους.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας 
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών 
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Σοφία Μαυρίδου