Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Νέο ξεκίνημα για την ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια δυνατή και ικανή ομάδα με επιστροφές και μεταγραφές αθλητριών ολοκληρώνει την προετοιμασία και ξεκινά το πρωτάθλημα.


Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά αισιόδοξα για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Φέτος αγωνίζεται στον Γ’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τον οποίο συγκροτούν ομάδες από την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια.

Μεταγραφές – Επιστροφές

Από την αρχή της προετοιμασίας στο κάλεσμα της Ομάδας ανταποκρίθηκαν αθλήτριες της ομάδας με εγνωσμένες δυνατότητες και εντάχθηκαν στην ομάδα. Η Χρυσαργύρη Γεωργία με μεγάλη εμπειρία - και Α’ Εθνικής - στο ενεργητικό της και την έμπειρη τερματοφύλακα Τσιώλη Άννα.

Παράλληλα η ομάδα ενισχύεται από δύο παίχτριες από την πρώην ομάδα Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, την Κατσάρα Μαρία, έμπειρη και πολύ καλή παίχτρια που κάθε ομάδα θα ήθελε στην σύνθεσή της και την νεαρή Παπαδήμου Σοφία.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Α.Ε. Λάρισας από τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ παραχωρήθηκε η Βίσμπα Χριστίνα που στην περσινή περίοδο αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στον Γ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα η ομάδα ενισχύεται από τον πολύ καλό δυναμικό της Ακαδημίας.

Αλλαγές στην προπονητική Ομάδα

Από την προπονητική ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ αποχώρησε κοινή συναινέσει ο προπονητής κ. Πασχάλης Κουϊμτζίδης, τον οποίο το Δ.Σ. και οι παίχτριες, ευχαριστούν για την άριστη συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα.

Την προετοιμασία και την προπόνηση της ομάδας ανέλαβε η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα (προπονήτρια UEFA C) η οποία ανήκοντας στην «οικογένεια» των Πιερίδων Μουσών (πρώην παίκτρια της ομάδας) με εμπειρία και γνώση έχει προετοιμάσει ένα δυνατό και ικανό σύνολο για τις ανάγκες της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

3 Νοεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ξεκινά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 με τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ να επισκέπτονται την Λαμία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα «ΑΣ ΝΗΡΙΗΔΕΣ ΦΘΙΑΣ».

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι αυτό και η ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ προετοιμάστηκε, ενισχύθηκε και αισιοδοξεί σε μια θετική και νικηφόρα πορεία.