Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης...

ξεκινούν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δίου-Ολύμπου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:


Α/Α
ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1
Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο(Ι)
50
2
Αγγλικά για τον τουρισμό(Α2)
25
3
Νέες εναλλακτικές καλλιέργειες
25
4
Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες
25
5
Ανακύκλωση και κομποστοποίηση
25
6
Εργαστήρι χειροτεχνίας
50




Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Γραφείο Προσωπικού και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου:

Τηλ.: 2352350123, 2352083927
Ταχ. Διεύθυνση: Αγ.Νικολάου 15, Λιτόχωρο