Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση του Αγροτικού - Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κατερίνης «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάνε τους αγρότες και στους Νατοϊκούς κάνουνε τις πλάτες.

Άλλη μια απόδειξη πως όποιο και να είναι το πρόσημο της εκάστοτε κυβέρνησης(αριστερή η δεξιά ) όταν είναι να επιβάλουν της αντιλαϊκές πολιτικές τους δεν έχουν κανένα δισταγμό να καταστείλουν οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης. Ο αγροτικός κτηνοτροφικός σύλλογος Κατερίνης η ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ με γκλομπς και χημικά που δέχθηκαν οι αγρότες του Ηρακλείου, οι οποίοι υποδέχθηκαν αγωνιστικά τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Ενώ επίσης όπως έκαναν και οι άλλες κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια, η κυβέρνηση της Ν.Δ έφτασε στο σημείο να στήσει αστυνομικό μπλόκο, με κλούβες και ΜΑΤ, για να εμποδίσει τους αγρότες της Καρδίτσας να βγάλουν τα τρακτέρ τους στον Ε-65 όπως είχαν αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα στη διάρκεια της πανθεσσαλικής συνέλευσης που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των θεσσαλικών νομών, στον Παλαμά Καρδίτσας.

Το δόγμα "νόμος και τάξη", που πάει χέρι - χέρι με την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, δε θα περάσει!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους προς τους μικρομεσαίους αγρότες που δίνουν αγώνα επιβίωσης.

Ο σύλλογος μας αποφάσισε συμμετοχή την Κυριακή 15 Δεκέμβρη στη Νίκαια Λάρισας όπου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη, ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα της δράσης μας.