Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Παύλος Παυλίδης: «Κύριε Συμεωνίδη, σας θυμίζουμε ότι είστε πλέον στη διοίκηση. Οι πολίτες απαιτούν έργο, δεν αρκούν η αντιπολίτευση, οι χορηγίες χλοοκοπτικών και τα τραπέζια».

Ο συνδυασμός μας «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» εφαρμόζει κατά γράμμα την υπόσχεσή του προς τους συνδημότες μας.

Ασκούμε υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση στη νέα δημοτική αρχή, σεβόμενοι τον ρόλο τον οποίο μας απέδωσε η ψήφος του Μαΐου. Παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα προτάσεις, αναδεικνύουμε προβλήματα και παραμένουμε στη διάθεση της δημοτικής αρχής για να βοηθήσουμε προς το κοινό καλό.


Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάποια μέλη της νέας δημοτικής αρχής ενοχλούνται από τη δραστηριότητά μας. Τους ενοχλεί ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Θανάσης Λιακόπουλος απέδειξε πως το νέο δάνειο 5,6 εκ. Ευρώ είναι αχρείαστο, τους πειράζει που αναδείξαμε την ακατανόητη προσπάθειά τους να βγάλουν την Αγία Αικατερίνη από το έμβλημα της πόλης μας.


Μάλιστα, ένας από αυτούς, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Συμεωνίδης, πήγε ένα βήμα παραπέρα: Αντί να απαντήσει για όσα τεκμηριωμένα παρουσιάζουμε, με ανάρτησή του στο Facebook γύρισε στα τετριμμένα σχετικά με το «τι έκανε ο Λιακόπουλος όταν ήταν στη διοίκηση και γιατί δεν τα έκανε όλα όσα λέει σήμερα». Δηλαδή ένας άνθρωπος που ασκεί σήμερα διοίκηση συνεχίζει να κάνει αντιπολίτευση στον Θανάση Λιακόπουλο...


Αγαπητέ κύριε Συμεωνίδη,


Αν δεν ξέρετε, σας ενημερώνουμε. Αν ξέρετε, σας υπενθυμίζουμε: Ο Θανάσης Λιακόπουλος υπήρξε αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και παρήγαγε έργο από όπου και αν πέρασε.


Μάλιστα, πριν από ακριβώς 10 χρόνια ήταν επί διετία αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, όπως και εσείς σήμερα. Το έργο του ακόμη μνημονεύεται και αναγνωρίζεται από τους δημότες. Θα είναι κέρδος για την πόλη αν καταφέρετε να κάνετε τα μισά από όσα έκανε τότε.


Φυσικά ένας αντιδήμαρχος δεν μπορεί να κάνει τα πάντα! Όπως ο Θανάσης Λιακόπουλος δεν μπορούσε να λύσει προβλήματα εκτός του τομέα αρμοδιότητάς του, έτσι και εσείς σήμερα δεν μπορείτε να λύσετε προβλήματα Πρασίνου πχ (κ. Κήπου) ή Τουρισμού (κ. Νταντάμης) ή Οικονομικών (κ. Μορφακίδης).


Αν με το καλό μετά από 8 – 12 χρόνια προσφέρετε τόσα πολλά στον τόπο μας και οι συνδημότες σας προτείνουν να είστε υποψήφιος δήμαρχος, τότε θα προτείνετε λύσεις για όλα τα θέματα, όχι μόνο για όσα έχουν να κάνουν με τις σημερινές σας αρμοδιότητες.


Κύριε Συμεωνίδη,


Οι δημότες της Κατερίνης περιμένουν πολλά από εσάς και πάνω από όλα περιμένουν ΕΡΓΑ! Όσα έγιναν στο παρελθόν κρίθηκαν στις εκλογές του Μαΐου. Αν δεν το χωνέψατε ακόμη, είστε μέλος της νέας δημοτικής αρχής και κρίνεστε για τη δουλειά που θα προσφέρετε.


Δεν είναι πλέον αρκετές οι χορηγίες χλοοκοπτικών και τα τραπέζια φαγητού, τώρα οι δημότες ζητάνε να μετρήσουν τις ικανότητές σας, να δουλέψετε για να βελτιώσετε τη ζωή τους!


Στο πλευρό σας, σε κάθε σωστό που κάνετε


Εμείς ως δημοτικός συνδυασμός θα παραμείνουμε ταγμένοι στον ρόλο που μας έδωσαν οι δημότες. Θα είμαστε και στο πλευρό σας, κάθε φορά που θα κάνετε κάτι σωστό. Θα αναδείξουμε την άλλη πρότασή μας, κάθε φορά που θα διαφωνούμε μαζί σας.

Καλή επιτυχία στο έργο σας.


Παύλος Παυλίδης