Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ο Αρχέλαος Κατερίνης (χάντμπολ) ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα!

Συνάντηση με τους γονείς των αθλητών των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης του Αρχέλαου στο χάντμπολ είχαν σήμερα το απόγευμα οι επικεφαλής του αθλήματος Σάββας Καρυπίδης, Βασίλης Κοσμίδης και Μάγδα Χοτοκουρίδου.

Η συνάντηση είχε σκοπό να ενημερώσει τους γονείς των μικρών αθλητών για τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται λόγω κορονοϊού, τον τρόπο που θα γίνονται πλέον οι προπονήσεις και τι ενέργειες πρέπει να ακολουθηθούν για να διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών του τμήματος χάντμπολ, από την στιγμή που θα δοθεί το πράσινο φως να ξαναρχίσουν οι προπονήσεις στα γήπεδα.

Να σημειωθεί πως όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, οι «μικροί» του Αρχέλαου στο χάντμπολ, λάμβαναν από τους προπονητές τους οδηγίες τόσο τηλεφωνικά όσο και με βίντεο ώστε όσο ήταν εφικτό να διατηρήσουν την φυσική κατάσταση τους με διάφορες ασκήσεις και πάντα εντός των σπιτιών τους.

Αυτό που τόνισαν οι προπονητές στους γονείς των αθλητών ήταν ότι πρώτο μέλημα τους είναι η υγεία των παιδιών και αυτό μπορεί να διασφαλιστεί με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.


«Τα παιδιά σας είναι το αύριο, η ελπίδα και το μέλλον του Αρχέλαου στο χάντμπολ. Είναι ευθύνη μας να κάνουμε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να αθλούνται με ασφάλεια και υπευθυνότητα» επισήμανε προς τους γονείς ο Βασίλης Κοσμίδης, ενώ η Μάγδα Χοτοκουρίδου ανέλυσε τον τρόπο που θα γίνονται οι προπονήσεις πάντα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρησης.