Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Διαψεύδει η ΠΑΕ Πιερικός, δημοσιεύματα και ψιθύρους

Τον τελευταίο καιρό η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΌΣ έγινε μάρτυρας διαφόρων δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς επίσης γίναμε και αποδέκτες διαφόρων ψιθύρων που κυκλοφορούσαν στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης μας.

Από την πλευρά μας όμως έχουμε μάθει να μιλάμε με έργα και πράξεις, να έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις για ότι συμβαίνει γύρω από την ομάδα και βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο για το τι ακριβώς και τι πραγματικά συνέβη το τελευταίο διάστημα

Η ομάδα μας ήρθε αντιμέτωπη και αυτή όπως τόσες άλλες με την πανδημία έχοντας καταγράψει δύο κρούσματα Κορωναιού, πράγμα το όποιο όπως είναι φυσικό και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο έφερε την διακοπή των προπονήσεων από την ημέρα που μάθαμε για τα κρούσματα μέχρι και την ημέρα των αποτελεσμάτων από τα διαγνωστικά τεστ που έκανε όλη η ομάδα.

Ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με συμβόλαια, προκαταβολές ή οτιδήποτε άλλο ακούστηκε. Όμως λόγω των κρουσμάτων και το κλείσιμο των γραφείων καθώς και του τμήματος του ποδοσφαίρου, καθυστερήσαμε 5 ημέρες τόσο στο να υπογραφούν και να κατατεθούν τα συμβόλαια όσο και στο να εξοφληθούν όλες οι προκαταβολές των ποδοσφαιριστών.

Για ακόμα μία φορά όμως οι Κασσάνδρες θέλοντας να δημιουργήσουν πρόβλημα στη νέα προσπάθεια και στην Αναγέννηση του ιστορικού Πιερικού βγαίνανε και λέγανε ανυπόστατα σενάρια.

Για να τελειώνουμε κυρίες και κύριοι. Σήμερα ο Πιερικός έχει στο ρόστερ του 30 ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα 26 ποδοσφαιριστές στη β ομάδα δύο τεχνικά επιτελεία των πέντε ατόμων ένα για κάθε ομάδα δύο φροντιστές δύο γενικούς αρχηγούς έναν τεχνικό διευθυντή και επιτέλους μετά από πολλά χρόνια λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα

Οι προκαταβολές προς τους παίκτες έχουν εξοφληθεί και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και η μισθοδοσία τους.

Δεν υπάρχει ούτε ένα πρόβλημα και είναι η ομάδα δηλωμένη τόσο στο πρωτάθλημα της football league όσο και στο κύπελλο Ελλάδος έχοντας πληρώσει ότι χρειάζεται για την έκδοση δελτίων και για τις δηλώσεις συμμετοχών.

Φυσικά κάπου εδώ και επειδή έχουν ακουστεί και πολλά άλλα ειδικά για το δήμαρχό μας κ. Κουκοδήμο δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση πως ήταν είναι και θα είναι πάντα παρών προστάτης όπως είχε δηλώσει το καλοκαίρι και αρωγός στην προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο συνεισφέροντας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά στον ιστορικό Πιερικό.


Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΠΑΕ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961