Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ανατρέπει όλα τα προγνωστικά κάνοντας την... "AMERICA GREAT AGAIN"

Κόντρα σε όλους και όλα ο Αμερικάνος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής κερδίσει τις εντυπώσεις και τις διπλάσιες σχεδόν πολιτείες από ότι ο αντίπαλος του Τζο Μπάιντεν και η μάχη συνεχίζεται...


Τον πολέμησαν όσο κανέναν άλλον. Γιατί μιλάει για πατρίδα, σύνορα, θρησκεία, γιατί κάνει αυτό που δεν κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί. Μάχεται για την πατρίδα του.

Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει τελικά, αν θα είναι νικητής, ποια θα είναι η διαφορά, αν το λόγο θα έχουν τα δικαστήρια για την ανάδειξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ, αλλά αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι οι Αμερικάνοι συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται και κυρίως οι οικογενειάρχες, οι αγροτικές και οι εργατικές περιοχές. Πίστεψαν στο όραμα του για μία μεγάλη Αμερική και δεν πίστεψαν τον πόλεμο λάσπης που του έγινε από τα μεγάλα κέντρα εξουσιών, από το facebook, το twitter, από τους Ευρωπαίους «συμμάχους» του και από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Εδώ στην πατρίδα μας θα πρέπει να... στηρίξουμε τα ελληνικά ΜΜΕ που όλα αυτά τα χρόνια και ιδίως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν σταματήσει να του κάνουν πόλεμο και σήμερα θα πρέπει να είναι πολύ στεναχωρημένα. Περαστικά τους!

Η μοναδική περίπτωση να πάει η πατρίδα μας μπροστά είναι να βρεθεί και εδώ, ένας Έλληνας Τραμπ και να κάνει την «ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ»!

Κοιτώντας όμως την ελληνική βουλή και ψάχνοντας αριστερά και δεξιά δεν βλέπουμε τίποτα που να μας κάνει να ελπίζουμε...

* Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay