Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ακόμη μία δωρεάν παραχώρηση δημοτικού αθλητικού κέντρου της πόλης μας

Χάσαμε τον λογαριασμό και αν δεν κάνουμε λάθος αυτή πρέπει να είναι η τρίτη δωρεάν παραχώρηση δημοτικού αθλητικού κέντρου της πόλης μας σε κάποιο σωματείο εκτός Κατερίνης.

Μετά την δωρεάν παραχώρηση του Α΄ ΔΑΚ στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ εδώ, την δωρεάν παραχώρηση του Β΄ ΔΑΚ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εδώ, τώρα ο ΟΠΠΑΠ Κατερίνης κάνει μία ακόμη παραχώρηση αυτή τη φορά πάλι το Α΄ ΔΑΚ στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΛΟΣ.

Δεν λέμε ότι είμαστε κατά ή υπέρ αυτών των αποφάσεων, αλλά δεν θυμόμαστε άλλη φορά να έχουν γίνει τόσες δωρεάν παραχωρήσεις δημοτικών αθλητικών κέντρων της πόλης μας σε ΠΑΕ και αθλητικούς συλλόγους εκτός Κατερίνης. Μπορεί να κάνουμε και λάθος.

Έτσι με απόφαση του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης εγκρίνεται η δωρεάν παραχώρηση του Α΄ΔΑΚ στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΘΛΟΣ, να χρησιμοποιηθεί για τις προπονήσεις των αθλητών του τμήματος στίβου και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

* Δεν γνωρίζουμε σε ποια πόλη έχει έδρα ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος

** Ανανεωμένο: Πληροφορηθήκαμε και χωρίς να έχουμε κάποια ενημέρωση από τον ΟΠΠΑΠ, ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος είναι παλαιστικός Σύλλογος της πόλης μας, οπότε καλώς έπραξε ο ΟΠΠΑΠ και παραχώρησε δωρεάν το Α΄ ΔΑΚ.

Αυτή η απόφαση ήταν ομόφωνη.