Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Παράνομοι μετανάστες στην... Ισλανδία, δεν θέλουν να απελαθούν στην Ελλάδα!

Reminder for the protest tomorrow at 13:30 in front of Hlemmur from where we will walk to the parliament. We want to ask...

Δημοσιεύτηκε από Refugees in Iceland στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ακόμα και από την Ισλανδία μας στέλνουν παράνομους μετανάστες, οι οποίοι δεν θέλουν να έρθουν πίσω στην Ελλάδα γιατί όπως λένε έχουμε... πολλά κρούσματα κορονωιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απελάσεις γίνονταν στο παρελθόν από την Ισλανδία στην χώρα μας, αλλά είχαν σταματήσει προσωρινά λόγω κορονωιού. Εκτός από τον κορονωιό οι παράνομοι μετανάστες επικαλούνται και το "κακό" σύστημα υγείας που έχουμε το οποίο έχει επηρεαστεί από την οικονομική λιτότητα απόρροια των μνημονίων. Ενώ δεν παραλείπουν να καταγγείλουν... βασανιστήρια εναντίον τους από την αστυνομία.

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς δεν τους θέλουμε, οπότε δεν διαφωνούμε να μείνουν για πάντα στην Ισλανδία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα επιθυμούν να μείνουν, αλλά δυστυχώς για αυτούς και για εμάς την απόφαση θα την πάρει η ελληνική κυβέρνηση βάση των συμφωνιών που έχει, οπότε δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι ότι οι παράνομοι μετανάστες θα μείνουν στην Ισλανδία.