Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Λιμπανοβνός Απόστολος, ο εμποδιστής του Αρχέλαου Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκρατήστε αυτό το όνομα, γιατί σε λίγο καιρό ο Λιμπανοβνός Απόστολος, αθλητής των 200 μ. με εμπόδια, του Αρχέλαου Κατερίνης, θα μας καταπλήξει ευχάριστα με τις επιδόσεις του!

Ο νεαρός αθλητής (14 ετών) τον οποίο προπονεί ο Νίκος Μαντζόλης, αγωνίζεται στα 200 μ. με εμπόδια και η αγωνιστική εξέλιξη του έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους του Αρχέλαου Κατερίνης που περιμένουν να δουν στο άμεσο μέλλον σπουδαία πράγματα από τον Αποστόλη που είναι και καλός μαθητής. Αύριο ο Λιμπανοβνός ταξιδεύει με την αποστολή του Αρχέλαου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου θα δώσει τον πρώτο του αγώνα για το 2021. 

Ο Αποστόλης Λιμπανοβνός, μαζί με όλα τα παιδιά που αποτελούν την ομάδα στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης, αποδεικνύουν με την πορεία τους, την πάρα πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο της πόλης μας, που συνεχίζει να βγάζει επιτυχημένους αθλητές και αθλήτριες, παραμένοντας ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά σωματεία στον χώρο του αθλητισμού, και όχι μόνο στον στίβο, αλλά και στην χειροσφαίριση (χάντμπολ), τοξοβολία, σκοποβολή, ενόργανη γυμναστική, βόλεϊ, πάλη και κολύμβηση.



* Φωτογραφίες-βίντεο: Μιχάλης Κανταρτζής