Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Στα πλαίσια της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας συνεχίζει το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Το Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται πλέον σε οικογένειες (γονείς και παιδιά 6-12 ετών), οι οποίες αγαπούν το ποδήλατο και το επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους στην πόλη.

Το Σάββατο 22 Μαΐου, τις ώρες από 6 έως 8 το απόγευμα, σας περιμένουμε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης, στο Νέο Κεραμίδι για τη βιωματική εκπαίδευση με ποδήλατα.

Γονείς και παιδιά θα παρακολουθήσουν μαζί τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση Κυκλοφοριακής Αγωγής για την ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους γονείς, να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους, όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας ποδηλάτης για την ασφαλή μετακίνηση στην πόλη και να ποδηλατίσουν παρέα σε ασφαλές περιβάλλον.

Η Ποδηλατική Απόδραση θα φροντίσει να υπάρχουν ποδήλατα διαφόρων μεγεθών για κάθε ηλικία, αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τα δικά τους ποδήλατα και κράνη.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ