Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Φιλική ήττα με πειστική εμφάνιση για το ΓΑΣ κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα

Πραγματοποιώντας μία ακόμη πειστική εμφάνιση κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο ο ΓΑΣ Σβορώνου έκανε σπουδαία προσπάθεια στα Τρίκαλα...

απέναντι στην ομώνυμη ομάδα όμως γνώρισε την ήττα με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Ήταν το τρίτο φιλικό τεστ που έδωσε η ομάδα μας κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, με τους παίκτες του Σωτήρη Ζιώγα να «τσεκάρουν» τις δυνατότητές τους απέναντι σε πιο δυνατά σύνολα και να γεμίζουν με αυτοπεποίθηση το «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» ενόψει της επίσημης έναρξης της σεζόν.

Η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος είχε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να αναπτύσσουν το παιχνίδι τους με καλή κυκλοφορία της μπάλας και να έχουν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, δύο για τους γηπεδούχους με τον Αλεξίου στο 15’ και τον Κουτσιανικούλη στο 21’ και ισάριθμες για τον ΓΑΣ με τον Δημήτρη Κυρτέγο στο 22’ και στο 34’ με ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και οριζόντιο δοκάρι αντίστοιχα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής να έχουν τον πρώτο λόγο και τις δύο ομάδες να μη φτάνουν στην παραγωγή σημαντικών ευκαιριών. Ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν εκείνος που κατάφερε σε αυτό το χρονικό σημείο να προηγηθεί στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουσκουνά στο 51’ και να πετύχει το 1-0, σκορ το οποίο έμελε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Τάκης Ρούσσας): Παϊτέρης (46′ Γρηγοριάδης) Σανδραβέλης (46′ Λουκάς), Μπακρατσάς (76′ Μπολάκης), Κωστόπουλος (46′ Θεολόγου), Παπακώστας (69′ Κατσαντώνης), Ριζογιάννης (84′ Νίντος), Κουτσιανικούλης (69′ Γκοβίνας), Ζούμα (69′ Κορέλας), Κουσκουνάς (80′ Κοντογεώργος), Γιοκέ (60′ Λώττας), Αλεξίου (60′ Τσιαφίτσας).

ΓΑΣ Σβορώνου ( Σωτήρης Ζιώγας): Κούζας, Καραγκούνης (80’ Μάλα), Σκαμπαρδώνης (73’ Λαγδάρης), Κωτσιόπουλος (67’ Σιδηρόπουλος), Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Ναρίνογλου (67’ Κραγιόπουλος), Δημηνάς (67’ Βούλγαρης), Κυπαρίσσης (58’ Μυρωτής), Κυρτέγος (58΄ Κόλα), Τσολακίδης (67’ Φωκαϊδης)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πέτσας με α' βοηθό τον κ. Σταφυλά και β' βοηθό τον κ. Παπαγεωργόπουλο.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου