Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Με αποφασιστικότητα και με τα μάτια στο στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΓΑΣ Σβορώνου ενόψει της αυριανής σπουδαίας αναμέτρησης με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» στον αγώνα για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δε μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στο Νίκο Ναρίνογλου ο οποίος είναι τιμωρημένος έχοντας αποβληθεί στο προηγούμενο ματς, στον Σωτήρη Καραγκούνη ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και στον μακροχρόνια τραυματία Νίκο Χατζηθεοδωρίδη. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας μας είναι ότι έχει για πρώτη φορά φέτος διαθέσιμο τον Νίκο Τροίρη ο οποίος έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αδάμος, Αδαμόπουλος, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Κατσαμάγκας, Κόλα, Κούζας, Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μυρωτής, Μυστρίδης, Παπατολίκας, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τροίρης.