Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αρθρογραφεί ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας*













Είναι πλέον βέβαιο ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα υποστεί συντριπτική ήττα στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, ανάλογη εκείνης του ΠΑΣΟΚ το 2012 καθώς πρόκειται να καταρρεύσει υπό το βάρος σκανδάλων.

Ζητήθηκε από τον Εισαγγελέα η άρση της ασυλίας της Ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη (γνωστής από την περίοδο που ως δημοσιογράφος στο MEGA κατέκρινε το κόμμα της ΝΔ), η οποία ως γνωστόν είναι ακόμη μια μεταγραφή του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ.

ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Ο Ιταλός σύντροφος της κ. Καϊλή (Ευρωβουλεύτρια ΠΑΣΟΚ), προσπαθεί να αναλάβει την ευθύνη για την σοβαρή κατηγορία χρηματισμού της. Η εύλογη απορία, η οποία γεννάται είναι γιατί η Κυβέρνηση του Qatar να δωροδοκήσει έναν απλό πολίτη προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς του, όπως η κατάργηση της visa και η προώθηση επενδύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

--------------------------

* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991-1997) και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004-2009). Είναι υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.