Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η Πολιτευτής του κόμματος «Τελεία» Ν. Πιερίας Μαρία Νικολαίδου στο 6ο επιμορφωτικό σεμινάριο του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας με θέμα «Η γυναίκα συμμετέχει , η πολιτική αλλάζει»



Η Πολιτευτής του κόμματος «Τελεία» Ν. Πιερίας Μαρία Νικολαίδου συμμετείχε στο 6ο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) με θέμα «Η γυναίκα συμμετέχει , η πολιτική αλλάζει»,στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» από 27 ως 30 Απριλίου στην Κοζάνη. 




Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αιρετές ή σε γυναίκες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκλογικές διαδικασίες  τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Απόλυτα ικανοποιημένη από την διοργάνωση του σεμιναρίου και τις γνώσεις που αποκόμισε δήλωσε η κα Νικολαίδου, επισημαίνοντας ότι « Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι γυναίκες από τη συμμετοχή τους, αποτελούν σημαντικά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία τους στη πολιτική.
Τα εν λόγω σεμινάρια ενισχύουν την αυτοπεποίθησή των γυναικών, τις ενημερώνουν για εμπόδια που ενδέχεται να προκύψουν στην πορεία τους , ενθαρρύνουν την ισότιμη πολιτική αντιπροσώπευσή τους σε όργανα θέσεις και διαδικασίες εξουσίας, αλλά και τους προτείνουν τρόπους επίλυσης των ζητημάτων που θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν».