Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ορίστηκε ο πρόεδρος και ο νέος γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3. O "δικός μας" Χρήστος Γιαννούλης θα είναι προσωρινός συντονιστής ειδήσεων....



Ορίστηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε. τα δύο από τα συνολικά τρία μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3.

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τοποθετήθηκε ο κ. Ιωάννης Μυλόπουλος και Γενικός Διευθυντής ο κ. Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ. Όπως σημειώνεται, η θητεία της Επιτροπής έχει διάρκεια ενός έτους και το τρίτο μέλος της θα αναδειχθεί μετά από καθολική ψηφοφορία των εργαζομένων της ΕΡΤ3, βάσει των προβλεπομένων εκ του νόμου.

Παράλληλα, ορίστηκαν ως προσωρινοί συντονιστές της ΕΡΤ3 ο Χρήστος Γιαννούλης (Ειδήσεις), η Κυριακή Μάλαμα (Πρόγραμμα) και ο Γιάννης Τσολακίδης (ραδιόφωνο).


Απο εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως το Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε στη σημερινή του συνεδρίαση σύστησε Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, η οποία απαρτίζεται από τους δημοσιογράφους Χρήστο Πασαλάρη, Νίκο Τσαγκρή, Γιώργο Βότση, Ιάσωνα Μοσχοβίτη και Βασίλη Νικολόπουλο. Έργο της Επιτροπής είναι, όπως αναφέρεται, η αμισθί παροχή αρωγής στη διοίκηση της εταιρείας σε θέματα τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων.