Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ OPTIMIST 11ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


 Αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Optimist εντεκάχρονων «Ρέστεια 2015», που διοργανώνει από 17 ως 20 Ιουνίου στη Παλαιά Φώκαια η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Σαρωνικού και την υποστήριξη των Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Π.Φώκαιας «οΠυθέας», Ναυτικού Ομίλου Λαγονησίου και Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αναβύσσου και Π.Φώκαιας.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετέχει με τους νεαρούς φερέλπιδες ιστιοπλόους Σιδηροπούλου Λουκία και Κολοσέντα Αρείωνα ,οι οποίοι είχαν κατακτήσει την πρόκρισή τους νωρίτερα την Άνοιξη, παίρνοντας καλές θέσεις στην κατάταξη στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας. Τους αθλητές συνοδεύει ο προπονητής ιστιοπλοΐας Νίκος Σταυρίδης.

Οι αγώνες που αναμένεται να συγκεντρώσουν γύρω στις 200 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, περιλαμβάνουν την πρώτη μέρα(Τετάρτη) την καταμέτρηση των σκαφών και  σφράγισμα των ιστίων, τις δυο επόμενες ημέρες θα γίνουν προκριματικές ιστιοδρομίες για να χωριστούν οι συμμετέχοντες αθλητές σε στόλους, ανάλογα με τη δυναμικότητά τους, ενώ την τελευταία ημέρα (Σάββατο 20/6) θα πραγματοποιηθούν οι ιστιοδρομίες του τελικού.
 Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχεται καλή επιτυχία  και ούριους ανέμους στους αθλητές του.
Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς