Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

7o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 15/06/2015)


Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου.
Στο τουρνουά πήραν μέρος 14 μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου (Νήπια – ΣΤ’ Δημοτικού) που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.
Στον πρώτο γύρο η κλήρωση έγινε με βάση την ηλικία των σκακιστών ούτως ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλότερο επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.
Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες για την πρόκριση - με κίνητρο μία θέση στην τριάδα στην τελική κατάταξη για την κατάκτηση ενός εκ των τριών μεταλλίων που απονεμήθηκαν - ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

1ος : ΠΑΜΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  (ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)
2η : ΤΣΑΪΤΟΥΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)
3ος : ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία πάντα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και του  Διευθυντή του Σχολείου.


 Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και όλους όσους  βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.