Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
www.epirroes.gr
Συγκίνηση, γέλιο, χαρά και αμέτρητες εγκάρδιες ευχές από φίλους και συγγενείς προς το ιδιαίτερα αγαπητό και εκλεκτό μέλος της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης Γιώργο (γνωστός ως Τζώρτζη) Κανταρτζή επεφύλαξε η Ευαγγελική Κοινότητα για τον εορτασμό των ογδοηκοστών γενεθλίων του που συνέπεσαν με ένα από τα κοινά γεύματα της εκκλησίας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.
Ο Γιώργος (Τζώρτζης) Κανταρτζής, δημοσιογράφος στο επάγγελμα με επικέντρωση στο θρησκευτικό ρεπορτάζ, είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της Ευαγγελικής Κοινότητας που χαίρει το σεβασμό μικρών και μεγάλων στην Κατερίνη, ανά το Πανελλήνιο αλλά και εκτός συνόρων, χωρίς υπερβολές.Η επέτειος των 80 γενεθλίων του σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σ' αυτόν, τους οικείους του και όλους τους παρευρισκόμενους. Η έκπληξη που του επεφύλαξαν τα μέλη της Εκκλησίας εξελίχθηκε σ' ένα ευχάριστο αλλά και έντονα συγκινησιακό γεγονός. Αναφορές στη ζωή και το έργο του, σύνδεση μέσω skype με το γιο του Παναγιώτη Κανταρτζή, ποιμένα της Α’ Ευαγγελικής Εκκλησίας Αθηνών, αναφορές και ευχές από ένα πλήθος ανθρώπων και το γνωστό Happy Birthday…. 

Στο αποκορύφωμα του happening, η ευχαριστήρια ομιλία του ίδιου που, με τη σεμνότητα που τον χαρακτηρίζει, είπε: «συγγνώμη από όλους σας που ταλαιπωρείστε τόσην ώρα με το να κάθεστε στις καρέκλες σας και να ακούτε για τη ζωή μου .. ".

Δίπλα του πάντα η αγαπημένη και αφοσιωμένη σύζυγός του Ερμιόνη με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον Σάββα και τον Παναγιώτη και πέντε εγγόνια.


Βροχή από ευχές δέχθηκε επίσης και στο facebook με όλους ανεξαιρέτως να τον ευχαριστούν γιατί αποτελεί φάρο αγάπης και παράδειγμα χριστιανικού πνεύματος προς μίμηση. Ιδιαίτερες όμως ήταν οι αναφορές της νεολαίας της εκκλησίας που αναφέρθηκαν σ’ αυτόν με τιμητικά λόγια και ευχαριστίες για την προσφορά του. Εκφράσεις όπως αποτελεί «πνευματική σταθερά», «ανεκτίμητη παρότρυνση και βοήθεια», «πνευματικός μέντορας», άνθρωπος που προσφέρει βοήθεια χωρίς να ζητά ανταπόκριση και «ευλογία Θεού» βγήκε αβίαστα από τα χείλη της νέας γενιάς.


Κε Τζώρτζη σας ευχαριστούμε για όλα όσα αντιπροσωπεύετε, για τη μαχητικότητά σας και τη διάθεση για υποστήριξη και κατεύθυνση σε όλους ανεξαιρέτως. Παραδείγματα σαν τα δικά σας είναι αυτά που κρατούν τη φλόγα της πίστης ζωντανή. Ο Θεός να σας ευλογήσει με πολλά μάχιμα χρόνια, αγάπη και χαρές.