Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ


Ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή,6 Δεκεμβρίου τον ΠΣ Ευκαρπίας σε παιχνίδι για την 10 αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης.

 Η ομάδα της Ευκαρπίας έχει μέχρι στιγμής πολύ καλή πορεία με 4 νίκες και 5 ήττες και είναι φυσικό να επιθυμεί διακαώς να κερδίζει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της,στην οποία έχει 3 νίκες και 1 ήττα(Από την πρωτοπόρο ΑΕ Λάρισας).Βασίζεται στους έμπειρους forwards Κουντουρατζόγλου και Σουτζόπουλο καθώς και στον βετεράνο σέντερ Κοκούρα(1979, 2,08μ).


 Στον Πιερικό Αρχέλαο επικρατεί πολύ καλό κλίμα ύστερα από την καθοριστική νίκη εναντίον της ομάδας του Ανατόλια.Οι τραυματισμοί έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο,η ομάδα έχει αρχίσει να "ρολλάρει",υπερασπίζεται με επιτυχία την έδρα της και το ζητούμενο πλέον είναι οι εκτός έδρας νίκες που θα την ανεβάσουν σε ανώτερο βαθμολογικό επίπεδο.

 Ο Μιχάλης Σαραπτσής,assistant coach του Πιερικού Αρχέλαου δήλωσε στο σάιτ της ομάδας σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι:


"Προερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη και αγχωτική όπως εξελίχθηκε νίκη κόντρα στο Ανατόλια και καλούμαστε να κάνουμε στην Ευκαρπία την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Μάλιστα σε μία ομάδα που η έδρα της δείχνει να είναι η δύναμή της. Έχουμε μπει από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο γήπεδο για να προετοιμαστούμε δυναμικά και ανάλογα ώστε να υπηρετήσουμε τον στόχο αυτόν και να τον πετύχουμε. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων μικρές. Όλοι μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Έτσι το βλέπουμε και έτσι προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι."