Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Κραγιόπουλου Νίκου με αιχμές για την εκλογική διαδικασία...


Αποχαιρετιστήριο μήνυμα με ευχές, αιχμές και αποδέκτες από τον μέχρι και σήμερα εκτελών χρέη Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Κραγιόπουλο Νικόλαο.

Διαβάστε το μήνυμα:



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί της Π.Ε. Πιερίας,

Ολοκληρώνοντας την 7μηνη πορεία μου στη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, στηρίζοντας τις θέσεις και ενίοτε τις δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκα να λάβω, στην προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων που προέκυψαν έως τώρα. Η συνεργασία μαζί σας αποτέλεσε για μένα πηγή ύψιστης ηθικής ικανοποίησης.
Ο τρόπος διοίκησης που επέλεξα να εφαρμόσω είχε ως γνώμονα την τήρηση του αισθήματος δικαίου, την προστασία των δικαιωμάτων των μαθητών και εκπαιδευτικών και κυρίως, τη συνεργασία με όλους τους θεσμικούς παράγοντες, φορείς, υπηρεσίες και μεμονωμένα πρόσωπα που αλληλεπιδρούν με την εκπαιδευτική κοινότητα.
Με έντονη την ενσυναίσθηση στα ανακύπτοντα προβλήματα και την ακρόαση του κάθε εκπαιδευτικού και γονιού που χτύπησε την πόρτα της υπηρεσίας μας, προσπαθήσαμε να σταθούμε σθεναρά δίπλα σε όσους χρειάστηκαν τη στήριξή μας, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά τους ή να το προωθήσουμε στους αρμόδιους προς επίλυση.
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου μέσω των εκπροσώπων σας, στις εκλογές της 08/01/2016 για την εκλογή Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.
Για μένα αποτελεί την ύψιστη ηθική ικανοποίηση το ότι οι Προϊστάμενοι και Διευθυντές των σχολικών μονάδων όχι μόνο άντεξαν, αλλά αντέδρασαν στις πιέσεις τόσο της κομματικής όσο και της συνδικαλιστικής νομενκλατούρας, μέσα από ένα αδιαμφισβήτητο εκλογικό αποτέλεσμα.
Το γεγονός ότι από το «Συμβούλιο Επιλογής» ποδοπατήθηκε η μέχρι πρότινος ιδανική διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης δια της βούλησης του λαού, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η άρχουσα τάξη, για να νομιμοποιήσει την επιβολή της εξουσίας της, επιλέγει τους «κατάλληλους ανθρώπους» για να εφαρμόσει τις αποφάσεις της.
Ενόψει των επικείμενων αλλαγών, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας την καλύτερη συνέχεια στην πορεία σας. Εύχομαι στο νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης υγεία και επιτυχία στη διοίκηση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.
Η θητεία μου κοντά σας αποτέλεσε για μένα ιδιαίτερη τιμή. Σας ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω, εάν αυτό κάποια στιγμή χρειαστεί, να είμαι συνοδοιπόρος στα προβλήματά σας.


Κραγιόπουλος Νικόλαος