Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Καθήλωσε το κοινό με την ομιλία του ο Στρατηγός κ. Φραγκούλης Φράγκος πριν από λίγο στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης, προσκεκλημένος της Σχολής Γονέων.

Απλός, δυναμικός, «τσεκουράτος» λόγος και άμεσος, όπως αρμόζει σε έναν στρατιωτικό, ο Στρατηγός κ. Φράγκος καθήλωσε το κοινό που βρέθηκε σήμερα το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης.
Η αναφορά του στο ξεκίνημα της ομιλίας στα εθνικά μας θέματα επισκίασε ακόμα και αυτή την εξαιρετική παρουσίαση του για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Χωρίς να κρύβει λόγια αναφέρθηκε για όλους και για όλα, με λόγο δυνατό και ουσιαστικό, αναγκάζοντας το κοινό να τον διακόψει αρκετές φορές με χειροκροτήματα.

«Δεν κάνω κόμμα»… Για μια ακόμη φορά ο κ. Φράγκος διέψευσε τις φήμες των τελευταίων ημερών, και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κάτι τέτοιο στις σκέψεις του.


Σε ερώτηση μας τι θα ήταν αυτό που θα τον έκανε να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη. «Μόνο σε μια κυβέρνηση με καθαρούς ανθρώπους θα μπορούσα να πω το ναι»

Δείτε μερικά από τα πολύ σημαντικά που είπε ο Στρατηγός κ. Φράγκος:

«Έχουμε τις καλύτερες ειδικές δυνάμεις στον κόσμο, αλλά όχι ηγέτες»

Για το προσφυγικό:

«Ο έλεγχος των προσφύγων να γίνεται στα παράλια της Τουρκίας»
«Μπορούμε να έχουμε hotspot σε καράβια εγκαταλελειμμένα και παροπλισμένα»
«Οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη έχουν νοικιάσει τα καλύτερα σπίτια στο νησί… Και ψάχνουν να βρουν κάτι κακό για να το κάνουν θέμα στα κανάλια..»


Για το ΝΑΤΟ:

«Δεν μπορεί ο Γεν. Γραμματέας του ΝΑΤΟ να λέει ότι άλλο είναι η κατάρριψη του Ρωσικού αεροπλάνου από τους Τούρκους, και άλλο οι παραβιάσεις που κάνουν στο Αιγαίο οι Τούρκοι. Είναι… αδερφή ο Γεν. Γραμματέας!»

Για την οικογένεια:

«Πρέπει να γίνει ταμείο αρωγής για τις οικογένειες και να ενισχύονται από την στιγμή του τοκετού. Τεράστιο θέμα το δημογραφικό.»
«Όσο βλέπεται τους γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους στις εκκλησίες και να τα κοινωνούν να ξέρετε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα!»



Κανταρτζής Μιχάλης.



















 *Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"  μην χάσετε βίντεο από την εκδήλωση