Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ


Με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της αναμένεται να παραταχθεί η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ. Η ομάδα της ΠΥΔΝΑΣ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο θεσμό του κυπέλλου και θα επιδιώξει την πρόκριση στην επόμενη φάση γνωρίζοντας πως η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι μεγάλη , αφού το ρόστερ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αποτελείται από ποδοσφαιριστές με συμμετοχές σε Γ΄και Β΄Εθνική.

Δεν είναι τυχαίο πως στις δύο προηγούμενες φάσεις ο ΑΠΟΛΛΩΝ απέκλεισε την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ εκτός έδρας και τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ εντός έδρας.  Όλοι στην ΠΥΔΝΑ γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα ,αλλά πιστεύουν στην πρόκριση.ΟΙ Ταταρίδης και Τσιούνης είναι οι δύο παίκτες που θα απουσιάσουν από την αποστολή , αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα τουλάχιστον για τον πρώτο και 2,5 μήνες για τον δεύτερο.
Οι 22 παίκτες της αποστολής είναι οι :

Αλυσανδράτος, Γελαδάρης, Δασκαλόπουλος, Δήμας, Δημητρίου, Καμπλιώνης, Καραγκούνης, Κόλλα, Κουνδής, Κωτσιώπουλος, Κυπαρίσσης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μπικιαρόπουλος, Παυλίδης, Πέτρο, Πετρουζέλης, Ραπτόπουλος, Σαβελίδης, Στούμπος, Τρικαλόπουλος, και Χάμος.

                                                                                                             Από το Δ.Σ. της ΠΥΔΝΑΣ