Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ-ΚΑΚΟΥΡΗΣ-ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Για το Πιεντιλούκο της Ιταλίας όπου θα λάβουν μέρος στη διεθνή ρεγκάτα “Paolo D’Aloja” από 1-3 Απριλίου αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης 30/3, η αποστολή της Εθνικής Ομάδας αποτελούμενη από 20 κωπηλάτες και κωπηλάτριες. Ανάμεσά τους και οι τρεις πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, Θωμάς Καραμήτρος και Νίκος Κακούρης, με μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις.


Η 30η Ρεγκάτα “Paolo D’Aloja” είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας στον οποίο συμμετέχει φέτος η Εθνική μας Ομάδα και αναμένεται να έχει ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό αφού  θα πάρουν μέρος 218 πληρώματα από 23 χώρες
Από την Ελληνική αποστολή αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή η Σοφία Ασουμανάκη, λόγω ασθένειας κι έτσι η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου θα συμμετέχει μόνο στο σκιφ γυναικών και όχι στο διπλό σκιφ που είναι το αγώνισμα στο οποίο πρόκειται να  αγωνιστούν μαζί με την Σ. Ασουμανάκη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο στο Ρίο της Βραζιλίας.
Την αποστολή συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε, οι ομοσπονδιακοί προπονητές καθώς και ο γιατρός της Ε.Ο.
Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  Γ.Μπικογιάννης δήλωσε αισιόδοξος για την εμφάνιση των τριών αθλητών του στους πρώτους διεθνείς αγώνες της χρονιάς, καθώς η  εντατική χειμερινή προετοιμασία τους  κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θα είναι ένα δυνατό τεστ ενόψει των σημαντικών διεθνών διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν.
Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς