Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Υπογράφει στην Ίντερ ο Κατερινιώτης Λάζαρος Λάμπρου

Υπογράφει στην Ίντερ ο Κατερινιώτης Λάζαρος Λάμπρου

Σε συμφωνία με τους «νερατζούρι» φέρεται να έχει έρθει ο νέαρος φορ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει περί τις 300.000 ευρώ, για τα τροφεία.

Τους τελευταίους δύο μήνες η πλευρά του Λάζαρου Λάμπρου είχε απορρίψει δις προτάσεις του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Γεγονός που είχε σχολιαστεί αρνητικά κι απ' τον Γιάννη Αλαφούζο σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από δύο εβδομάδες.


Ο Λάζαρος Λάμπρου φαίνεται ότι θα βαδίσει στα χνάρια του μάνατζέρ του, Λάμπρου Χούτου, καθώς όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο football-academies.gr έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Ιντερ, ώστε να μεταβεί στο Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι (λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό) και ο 19χρονος θα υπολογίζεται, σε πρώτη φάση, για την Πριμαβέρα (Πρωτάθλημα Νέων).

Σκάουτερ μάλιστα των «νερατζούρι» βρέθηκε στην Ισπανία και παρακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες τον νεαρό επιθετικό στους αγώνες της Εθνικής Κ19 στο Elite Round του Euro U19. Ο Λάμπρου εκεί φαίνεται ότι πέρασε και το τελικό τεστ, μιας και πέραν των καλών εμφανίσεων που έκανε, πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης στο 51' στο ματς με την Αγγλία.

Εάν ολοκληρωθεί το deal των δύο πλευρών, (οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι τελειωμένο) ο Παναθηναϊκός δικαιούται ένα ποσό κοντά στις 300 χιλ. ευρώ, για τα τροφεία του 19χρονου επιθετικού.

Εξελίξεις αναμένονται επίσης και στο θέμα του Βασίλη Αγγελόπουλου, ο οποίος και αυτός δεν δέχθηκε την ανανέωση του συμβολαίου, που του προτάθηκε από τους πράσινους και απ’ ότι ακούγεται ο μάνατζέρ του είναι σε επαφές με ομάδες του Βελγίου.