Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ
Συγχαίρω θερμά την Ελένη Χατζηλιάδου, για την κατάκτηση  του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό της κατηγορίας +68κ.( Kumite γυναικών), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, το οποίο διεξήχθη στην Αυστρία.

Η σημαντική αυτή διάκριση δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες, καθώς η  πρωταθλήτριά μας χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο, από τη στιγμή που αυτό εντάχθηκε στο Ολυμπιακό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, στο Τόκιο. 


Παράλληλα, μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς εμπνέει τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την κατάκτηση υψηλών στόχων. Συγχαρητήρια επίσης απευθύνω σε στον πατέρα και προπονητή της Ελένης, Μάξιμο Χατζηλιάδη, στην οικογένειά της γενικότερα, η οποία διαχρονικά στηρίζει την πρωταθλήτριά μας, καθώς και στον εθνικό προπονητή Στέλιο Σκαρογιάννη. 

Εύχομαι από καρδιάς στην πρωταθλήτρια του Πιερικού, υγεία και δύναμη, προκειμένου η συμμετοχή της σε όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις που ακολουθούν, να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης