Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τις αδικεί το αποτέλεσμα στις Σέρρες

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τις αδικεί το αποτέλεσμα στις Σέρρες
Με μια άδικη ήττα, στον εκτός έδρας αγώνα στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, χρεώθηκε η ομάδα των «Περίδων Μουσών» που αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στις Σέρρες με την «Πανσερραϊκή».
Η ομάδα της Πιερίας είχε τις ευκαιρίες, της ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ, στάθηκε καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Είχε αναγκαστική αλλαγή της Τζουμέρκα στην αρχή του ημιχρόνου από χτύπημα αντιπάλου. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου, αγωνίστηκε να ισοφαρίσει στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά δεν είχε επιτυχίες, ίσως και τύχη, στο τελικό σουτ.
 
Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, δέχτηκε τα γκολ και έφτασε να τελειώσει ο αγώνας με το βαρύ σκορ του 5-0.

Αυτή η αγωνιστική πέρασε και μένει η αυτοκριτική και η ψύχραιμη αξιολόγηση. Διοίκηση και παίχτριες έχουν ένα πολύτιμο χρόνο 20 ημερών μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και τον επόμενο αγώνα. Στο διάστημα αυτό θα κάνουν τον απολογισμό και την αυτοκριτική τους, αλλά και μια προετοιμασία για να απαλειφθούν αδυναμίες, έτσι ώστε να συγκροτηθεί καλύτερα η ομάδα.

Η σύνθεση της ομάδας που αγωνίστηκε στις Σέρρες

Μίσχου Π, Μετενίδου Γ, Γκούτζα Π, Κόλτση Χ, Βούλγαρη Κ, Κατσίμπουρα Ο, Παναγιωτίδου Σ, Τζουμέρκα Χ, Βίσμπα Χ, Γελαστοπούλου Γ, Μετενίδου Ι, Σαμαλή Α-Μ, Δασκαλοπούλου Α και Τζουμέρκα Β.