Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης παρουσία γονέων, μαθητών και δασκάλων του σχολείου.
Μια ξεχωριστή εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά του, διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων ΠΙΕΡΙΔΑ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σου Συλλόγου, συμμετέχοντας σε ακόμη μια σημαντική πρωτοβουλία που διοργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου, για τους μαθητές, αλλά και τους γονείς τους, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά. 

Την πίτα έκοψαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μπίσμπα, η οποία και ευχαρίστησε θερμά, τόσο τους γονείς, όσο και τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Σχολείου, για την αμέριστη στήριξή και αρωγή τους σε όλες τις δράσεις του συλλόγου, που αποσκοπούν, στην εύρυθμη λειτουργιά του σχολικού συγκροτήματός.


Επιπλέον η κ. Μπίσμπα ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια καλή και δημιουργική χρονιά, δίνοντας εν κατακλείδι την υπόσχεση ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και τη νέα χρονιά τις ποικιλόμορφες δράσεις του. 

Από την πλευρά του παίρνοντας το λόγο ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ναχόπουλος, αφού συνεχάρη για ακόμη μια φορά τη Διοίκηση του Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του σχολείου, ευχαρίστησε θερμά τους γονείς την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των ιδίων και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου σε όλα τα επίπεδα. 

Τέλος στην εκδήλωση συμμετείχε και η χορωδία του σχολείου, η οποία αποτελούμενη από μαθητές και μαθήτριες και υπό την καθοδήγηση της κ. Νατσιάβα, ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στα μαγικό κόσμο της μουσικής, αποσπώντας δίκαια το ζεστό τους χειροκρότημα.


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης