Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Κατερίνης , το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο οικογενειακό κέντρο Πιερίδα Palace.

Την εκδήλωση ,άνοιξαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα και το τμήμα παραστάσεων ενηλίκων, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς της Θράκης, ενώ τίμησαν με τη παρουσία τους οι αρχές και οι φορείς του τόπου μας.

Πλήθος κόσμου αποδέχτηκε τη πρόσκληση στο χορό, με τη προσέλευση μελών και φίλων της Θρακικής Εστίας Κατερίνης αλλά και το δυναμικό παρών Θρακών της ευρύτερης περιοχής του νομού μας όπως και Θέρμης, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Όλοι μαζί με σεβασμό απέναντι σ την παράδοση της Θράκης γλέντησαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες ώρες , υπό τον ήχο της παραδοσιακής θρακιώτικης ορχήστρας και τη φωνή του Βαγγέλη Δημούδη.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη παρουσία τους, τους συλλόγους, ‘’Ανατολική Ρωμυλία’’ Αιγινίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κίτρους, τον σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού, τον Μορφωτικό Νέων Κορινού, τον σύλλογο Κουμπαγιωτών, Ανατολικοθρακών Περίστασης, Θρακικός Γανόχωρας, Θρακών Αλεξανδρούπολης, Μικρασιατών Πιερίας, Κρητών Πιερίας Οι Σταυραετοί, το Εργαστήρι Κρητικής παράδοσης και πολιτισμού Το Ξαθέρι , τον πολιτιστικό σύλλογο Ανδρομάχης , την Μ.Ε.Κ., Ένωση Ποντίων, χορευτικού ομιλου Ολυμπος και τον σύλλογο Θεσσαλών.

Με Τιμή
Το Δ.Σ.