Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία τον Δεκέμβριο του 2016, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποφάσισε να διοργανώσει και 2η Εθελοντική Αιμοδοσία.
Έτσι πάλι με πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 εθελοντική Αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που δημιούργησαν.


Πάντα σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης και με ομάδα αιμοδοσίας τον γιατρό κ. Μπαρτζούδη Δημήτριο, τις νοσηλεύτριες κ. Αναστασία Ανδρέου και κ. Χριστίνα Ζύγα ... ενώ υπεύθυνη αιμοδοσίας από το Δ.Σ. ήταν η κ. Τσαουσίδου Νόπη.

Λίγο πριν το καλοκαίρι που οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, η έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης… στήριξης …κι αγάπης έγινε από τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπό του.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συνέρρευσαν στο Πολιτιστικό Κέντρο, προκειμένου να προσφέρουν χαρά, χαμόγελο και ζωή.

Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε και αυτή η Εθελοντική Αιμοδοσία, αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και ενισχύει την επιθυμία μας για συνέχιση αυτής της δραστηριότητας.

Μετά την Αιμοδοσία ακολούθησε το ανάλογο κέρασμα, που πάντα προσφέρουν οι κυρίες του Συλλόγου σε κάθε περίπτωση. Ενώ κάθε Αιμοδότης έλαβε ως αναμνηστικό, μία μικρή γλάστρα με ένα πανέμορφο λουλούδι για να θυμούνται τη σημερινή μέρα.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της Αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πρόσφεραν απλόχερα αυτό που για εκείνους είναι δεδομένο, αλλά για κάποιους άλλους είναι μια αχτίδα σωτηρίας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.

Προσφέροντας αίμα, σώζεις ανθρώπινες ζωές.


Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων και Διαφήμισης
Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα