Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Η Ευαγγελία Τρικαλοπούλου με τον "Τουαλετίνο" στο 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου στην παραλία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Η Ευαγγελία Τρικαλοπούλου με τον "Τουαλετίνο" στο 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου στην παραλία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.
Ευαγγελία Τρικαλοπούλου: "Ο φίλος μου ο Τουαλετίνος σας περιμένει στην παραλία Θεσσαλονίκης στις 11 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 το πρωί στο περίπτερο 88-87 όπου η συγγραφέας θα έρθει σε επαφή με τους μικρούς μας φίλους".

36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου - Πολιτισμού 2 - 18 Ιουνίου 2017


Ευαγγελία Τρικαλοπούλου: Ο φίλος μου... ο "Τουαλετίνος".

Ο Φίλος μου ο «Τουαλετίνος». Το παρόν βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας που δυσκολεύονται ή αρνούνται να πάνε στην τουαλέτα.

Μέσα από την ιστορία μας, ευελπιστούμε να αγγίξουμε τις ανησυχίες-φοβίες των μικρών παιδιών και να ενθαρρύνουμε τους γονείς στην προσπάθειά τους για αυτή την μετάβαση.



Βιογραφικό συγγραφέα

Η Ευαγγελία Ι. Τρικαλοπούλου γεννήθηκε το 1975 στην Κατερίνη.

Είναι Αστυνοµικός και Διπλωµατούχος Χηµικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών µε θέµα ¨Διαχείριση Κρίσεων και Καταστροφών¨ του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

Είναι παντρεµένη και µητέρα τριών αγοριών.

Εικονογράφος

Η Γαρυφαλλιά Τεπελένη γεννήθηκε το 1978 και µεγάλωσε στην Αθήνα. Ζωγράφος στο επάγγελµα, ζει και εργάζεται µε την οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα έχει οργανώσει και συντονίσει βιβλιοπαρουσιάσεις (παιδικού αφηγήµατος όπως και πεζογραφήµατος για ενήλικες) και εκθέσεις ζωγραφικής γνωστών καλλιτεχνών σε συνεργασία µε τον Δήµο Περιστερίου, όπως επίσης έχει γράψει το µυθιστόρηµα «Μια βραδιά και έναν καιρό» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή.

*Εκδοτικός Οίκος - Εκδόσεις iWrite