Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας συγχαίρουν τον Γραμματέα της Τράπεζας Ηρακλή Τσιτλακίδη για την εκλογή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.


Σε μια κρίσιμη εποχή, όπου η πορεία του τουρισμού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ελληνική οικονομία, η εκλογή ενός Πιεριέα στη διοίκηση του Ξ.Ε.Ε, στο θεσμοθετημένο συμβουλευτικό όργανο της πολιτείας σε ζητήματα τουρισμού που απαριθμεί ως μέλη του περίπου 10,500 ξενοδοχειακές μονάδες και κάμπινγκ, αποτελεί εξέχουσα διάκριση για τον ίδιο αλλά και για τον τόπο μας.

Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι ο Ηρακλής Τσιτλακίδης, με τη δυναμική, τη μεθοδικότητα και εμπειρία που διαθέτει, θα συμβάλλει τα μέγιστα στον αναπτυξιακό ρόλο που διαδραματίζει το Ξ.Ε.Ε. στον τουριστικό κλάδο και παράλληλα θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Πιερία αποτελώντας πολύτιμο αρωγό στην επίτευξη των τοπικών αναπτυξιακών στόχων.

Ευχόμαστε στον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Ξ.Ε.Ε. καλή και εποικοδομητική θητεία.

Για το Δ.Σ. της Τράπεζας

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Μηλιώτης