Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

H προετοιμασία των Νεφελών εν’ όψη έναρξης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών στο ποδόσφαιρο

H προετοιμασία των Νεφελών εν’ όψη έναρξης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών στο ποδόσφαιρο
Οι Νεφέλες με νέο τεχνικό στο «τιμόνι» και νέες προσθήκες στο ρόστερ, συνεχίζουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο γήπεδο του Μυλαύλακου. Οι «γαλανόλευκες» παρουσιάζονται με αρκετά νέα πρόσωπα, έχοντας και παίκτες από τις μικρότερες κατηγορίες...

όπως την Σωτηρία Ασαρίδου και την Ελισάβετ Καρασαββίδου, οι οποίες συμμετέχουν στις προπονήσεις με σκοπό να ενταχθούν το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδας για μία καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Μπορεί να διατηρήθηκε ο βασικός γηγενής κορμός, με τις περυσινές αθλήτριες που ανέβασαν την ομάδα κατηγορία, αλλά φέτος προστέθηκαν νέα πρόσωπα στο ρόστερ, έχοντας προστεθεί οι έμπειρες Μαρία Κόλτση και Ευαγγελία Καραγιαννίδου, και για να δημιουργηθεί η επιθυμητή ομοιογένεια μεταξύ τους, θα χρειαστούν παιχνίδια στα πόδια τους.

Στο τιμόνι της ομάδας φέτος βρίσκεται ο Κατερινιώτης, Δημήτρης Αβραμίδης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου με εμπειρία τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ποδόσφαιρο αφού τη προηγούμενη περίοδο ήταν προπονητής στις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Γιαννιτσών.

Με πλούσιο βιογραφικό και δυναμική παρουσία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πέλλα, αφού τα έτη 2015 και 2016 ήταν υπεύθυνος των project:

· Το γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα μας

· Τρόποι ανάπτυξης και διάδοσης του γυναικείου ποδοσφαίρου

· Προτάσεις για την οργάνωση του γυναικείου ποδοσφαίρου και

· Επιρροές του γυναικείου σωματότυπου από την αγωνιστική προπόνηση ποδοσφαίρου

Η Μαρία Κόλτση, αγωνίζεται στις κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου από το 2013. Μια αθλήτρια που τη χαρακτηρίζει η εκρηκτικότητα, η ταχύτητα καθώς και η ικανότητα να σκοράρει σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση. Παιδί της Πιερίας μας

Η Ευαγγελία Καραγιαννίδου, Ξεκίνησε από τον Ακαδημία του Καλλιθέακου και σε ηλικία 12 ετών έκανε την πρώτη συμμετοχή της στη Β Εθνική κατηγορία. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια αθλήτρια έμπειρη, με άριστη τεχνική. Είναι παιδί της Πιερίας μας Και είμαστε χαρούμενοι που θέλησε να ενσωματωθεί στο ρόστερ μας.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον νέο προπονητή μας και τις αθλήτριες και τους ευχόμαστε να είναι πάνω απ’ όλα υγιείς και να έχουν μία ευχάριστη και δημιουργική χρονιά στις Νεφέλες.
Η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος έχει ορισθεί από την ΕΠΟ για την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 στα γραφεία της ΕΠΟ.