Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Θεματική Εβδομάδα Γυμνασίου Περίστασης Πιερίας Σχολικού έτους 2017-2018 - Ευχαριστήριο.

Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στους φορείς οι οποίοι, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της σχολικής μας κοινότητας και με την ενεργό παρουσία τους στο σχολείο...

βοήθησαν να υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η Θεματική Εβδομάδα του Γυμνασίου Περίστασης στο διάστημα από 21 έως και 25 Μαΐου 2018 συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων των δράσεων αυτών.

Προσέφεραν τις γνώσεις τους, μετέφεραν τις πολύτιμες εμπειρίες τους και κατόρθωσαν να μεταδώσουν την έμπνευση και τον ενθουσιασμό τους στους μαθητές – ακροατές.


Ειδικότερα, θερμά ευχαριστούμε:

1. Τον κύριο Αθανάσιο Χαρίση, υπεύθυνο του Σ.Σ.Ν Πιερίας, που ενθουσίασε τους μαθητές της Α΄ τάξης με το πρόγραμμα «Η φύση διδάσκει και θεραπεύει» ενάντια στον εθισμό και στις εξαρτήσεις.

2. Την κυρία Βικτωρία Μπεκιροπούλου, υπεύθυνη του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου, για την παρουσίαση του προγράμματος «Η Μεσογειακή διατροφή και το οικολογικό αποτύπωμά της».

3. Το Κέντρο Υγείας Κατερίνης και την κυρία Δέσποινα Τοπάλη, Επισκέπτρια Υγείας-Σταθμός Προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου, η οποία ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ Τάξης σε θέματα που αφορούν την εφηβεία και τις συνοδές με αυτή αλλαγές.

4. Την Τροχαία Κατερίνης, και ιδιαίτερα την Υπαστυνόμο κυρία Βασιλική Σιαμάγκα, που δίδαξε σ’ όλους τους μαθητές μας βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς πεζών και οδηγών.

5. Τον ΝΟΚΑΤΤ και τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου κύριο Μπικογιάννη Γιώργο και κυρία Φυτοπούλου Κατερίνα, οι οποίοι παρουσίασαν το άθλημα της κωπηλασίας στους μαθητές της Α΄ Τάξης.

6. Τον προπονητή κύριο Αστέριο Τσιουπλή και τον βοηθό προπονητή κύριο Παναγιώτη Στούπα του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αίολος Κατερίνης οι οποίοι δίδαξαν στους μαθητές όλων των τάξεων τα μυστικά του βόλλεϋ.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Περίστασης.