Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης - Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας

Με μοναδικό στίγμα την αγάπη μας για την Ελλάδα και την απόφαση σύσσωμου του Ελληνικού λαού να μην παραδώσουμε αυτό που οι πρόγονοι μας απέκτησαν με θυσίες...

στέλνουμε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση και σε όλο τον κόσμο ότι η θυσία και η ελευθερία δεν αποτελούν προνόμιο και δώρο των προγόνων μας σε εμάς, αλλά είμαστε διατεθειμένοι και εμείς να την προσφέρουμε στους απογόνους μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης συντάσσεται δίπλα στην Επιτροπή αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τους φορείς και σε όλους τους Έλληνες πολίτες και καλεί όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη φωνή όλων των Ελλήνων, δίνοντας το παρών στη συγκέντρωση που θα υλοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30.

Με την κοινή απαίτηση να παραμείνουν άθικτα τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, να σταματήσουν να λεηλατούν την παγκόσμια ιστορία και την Ελληνική ψυχή και να συνειδητοποιήσουν ότι η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, αποτελεί παραχώρηση της πατρίδας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Ρέχας Κωνσταντίνος