Μετά την πρωτιά της σε μία από τις έξι προκριματικές διαδικασίες έφθασε μεταξύ δεκάδων συμμετοχών στο μεγάλο τελικό και πλασαρίστηκε στην πρώτη 4αδα.
Ο λόγος για την συντοπίτισσά μας Δήμητρα Μυστρίδου και την συμμετοχή της στην πρώτη διοργάνωση του Φεστιβάλ Πίτας στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival, η οποία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, παρουσία 300 και πλέον θεατών.
Οι νικήτριες μαγείρισσες έδειξαν στο κοινό πως ανοίγουν το παραδοσιακό φύλο και μοιράστηκαν τα μυστικά μιας επιτυχημένης πίτας. Τις πεντανόστιμες πίτες γεύτηκε η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από τον pastry chef Φίλιππο Μπαντή, την Πρόεδρο της Ένωσης Αρτοποιών Θεσσαλονίκης Έλσα Κουκουμέρια, τον pastry chef Κώστα Αστραίο και τους chefs ambassadors Δημήτρη Τασιούλα και Λάμπρο Ρώσσιο.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη χορωδία και την Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου Βαφοπουλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος για την συντοπίτισσά μας Δήμητρα Μυστρίδου και την συμμετοχή της στην πρώτη διοργάνωση του Φεστιβάλ Πίτας στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival, η οποία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, παρουσία 300 και πλέον θεατών.
Οι νικήτριες μαγείρισσες έδειξαν στο κοινό πως ανοίγουν το παραδοσιακό φύλο και μοιράστηκαν τα μυστικά μιας επιτυχημένης πίτας. Τις πεντανόστιμες πίτες γεύτηκε η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από τον pastry chef Φίλιππο Μπαντή, την Πρόεδρο της Ένωσης Αρτοποιών Θεσσαλονίκης Έλσα Κουκουμέρια, τον pastry chef Κώστα Αστραίο και τους chefs ambassadors Δημήτρη Τασιούλα και Λάμπρο Ρώσσιο.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη χορωδία και την Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου Βαφοπουλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.