Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΤΣΙΚΑ (Ε.ΠΟ.Σ) ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, 03/03/2019

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
Πολιτική ομιλία του Μιχαήλ Πατσίκα στο Αγρίνιο.


Ο Εκπρόσωπος του φορέα Ελληνική Πολιτική Συνείδηση (Ε.ΠΟ.Σ) Μιχαήλ Πατσίκας, εκ των πρωτεργατών και διοργανωτών των τριών μεγάλων συλλαλητηρίων (Θεσσαλονίκη 21/02/18, Αθήνα 4/02/18, 06/06/2018, 15 ταυτόχρονα συλλαλητήρια σε πόλεις της Μακεδονίας, Αθήνα 20/01/19) που ξεσήκωσαν όλον τον ελληνισμό για τη Μακεδονία, καλεσμένος από το Κίνημα Συνταξιούχων και Ανέργων (ΚΙΝΗ.Σ.Α), θα μιλήσει για την κρίσιμη πολιτική κατάσταση στην οποία η Ελλάδα έχει περιέλθει και για την δυναμική προεκλογικών συνεργασιών πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, με στόχο την αλλαγή σελίδας της πολιτικής ζωής στην πατρίδα.

Η εκδήλωση που έχει θέμα: «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», θα γίνει την Κυριακή 3/3/2019 στις 11:30 π.μ. , στο ξενοδοχείο ALEXANDER (Αγρίνιο) και θα είναι ανοιχτή για τους πολίτες.



Το Κίνημα Συνταξιούχων και Ανέργων (ΚΙΝΗ.Σ.Α) είναι το πανελλαδικό κίνημα που τα μέλη του προέρχονται κυρίως από Συνταξιούχους, Ανέργους και ΑΜΕΑ. Στόχος του να αναδείξει και να προασπιστεί τα δικαιώματά τους, δίνοντας μιαν άλλη πολιτική νότα ελπίδας και αισιοδοξίας στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, που, παρόλες τις έντονες αντιδράσεις τους, κατέληξαν σήμερα να βάλλονται βάναυσα και αντιδημοκρατικά από τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους. Περισσότερα για την Ιδρυτική Διακήρυξη και το Καταστατικό στην ιστοσελίδα: www.kinisa.gr


Η Ελληνική Πολιτική Συνείδηση (Ε.ΠΟ.Σ), αποτελεί πολιτική μετεξέλιξη του κινήματος «Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» που δημιουργήθηκε μετά την Συμφωνία των Πρεσπών (17/06/18) από τους πολίτες που υπήρξαν εκ των πρωτεργατών και διοργανωτών των μεγάλων συλλαλητηρίων (Θεσσαλονίκη 21/02/2018, Αθήνα 04/02/208, 06/06/2018 15 ταυτόχρονα συλλαλητήρια σε πόλεις της Μακεδονίας, Αθήνα 20/01/2019) και άλλων μικρότερων ανά την Ελλάδα στα οποία συνεισέφεραν.


Σκοπός του Ε.ΠΟ.Σ, να περάσει ο κινηματικός αγώνας για την προάσπιση της Μακεδονίας, της Ελλάδας και της Δημοκρατίας στον πολιτικό στίβο και, μαζί με άλλες πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις, να αποτελέσουν την απάντηση του πολίτη/ψηφοφόρου την ώρα της κάλπης στην εθνομηδενιστική, αντιδημοκρατική συστημική πολιτική ηγεσία (κυβέρνηση και αντιπολιτευτικά κόμματα) που είναι υποτελής σε εξωχώριες δυνάμεις και καθοδηγείται από τις επιζήμιες για την πατρίδα, επιταγές της Παγκοσμιοποίησης.

Περισσότερα για την Ελληνική Πολιτική Συνείδηση στην ιστοσελίδα https://eposellas.gr/

(Σχετικός σύνδεσμος για την ομιλία: https://eposellas.gr/2019/02/politiki-omilia-patsika-agrinio/)