Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Στέργιος Καστόρης : "Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου"

Του Στέργιου Καστόρη
βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ


Ας σταματήσει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους.

Δεν είναι «πολίτες που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών», ή «κόσμος που συγκεντρώνεται για να διαδηλώσει», οι 20-30 νοματαίοι που μαζεύονται έξω από το Επιμελητήριο Κατερίνης κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκδήλωση.

Είναι απλά και ξάστερα μια αγέλη δέκα μαντραχαλαίων και καμιά δεκαπενταριά πιτσιρικάδων που διψούν για καυγά, έτοιμοι να εφαρμόσουν τον νόμο του Λύντς, να βρίσουν χυδαία, να προπηλακίσουν, να ξυλοφορτώσουν μέχρι θανάτου όσους δεν συμφωνούν με τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους.

Με αρχηγό έναν πρώην πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο βουλευτή της στην Πιερία, που χολώθηκε γιατί κάποιοι ομοϊδεάτες του πήγαιναν να του φάνε την καρέκλα και τη βουλευτική έδρα που την έβλεπε να ‘ρχεται και φιλοδοξούσε να την καταλάβει ο ίδιος. Που στήνει δικά του παραμάγαζα, γιατί συνεχίζει να πιστεύει πως (δικά του λόγια, στην επιστολή παραίτησής του το 2015) «ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος είναι ένας πραγματικός ηγέτης και θα καταφέρει να ενώσει όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου».

Δεν την ξέρουν άραγε αυτήν την αλήθεια , τα πιερικά και τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης που εμφάνισαν την είδηση ως να ήταν οι Συριζαίοι που προκαλούσαν απλούς τους διαμαρτυρόμενους πολίτες;

«Φασίστες και τραμπούκους», χαρακτήρισε ο Κώστας Αρβανίτης τους διαμαρτυρόμενους πολίτες», γράφει το «Πρώτο θέμα». Αλήθεια, πώς θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει εκείνους που απειλούν να στείλουν στα ξερονήσια τους αριστερούς. Δημοκράτες;

Πώς να χαρακτηρίσει εκείνον που εκσφενδόνισε με δύναμη το βαρύ γυάλινο μπουκάλι πάνω στα κεφάλια όσων προσέρχονταν στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, αν όχι τραμπούκο;

«Ντροπή σου Νικολαΐδη», φώναζαν στον αθλητή που σήκωσε τη σημαία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς. Ποιοι; Αυτοί που ντύνονται την ελληνική σημαία για να επιδείξουν τα γεννητικά τους όργανα.

Σιγά μην είναι το μακεδονικό το πρόβλημά τους. Σιγά μην είναι διαμαρτυρόμενοι πολίτες που ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να διαδηλώνουν.

Μια χούφτα γνωστών στην κοινωνία της Κατερίνης νταήδες είναι. Οι ίδιοι που έκαναν ντου και στα σπίτια των βουλευτών, με πέτρες και ξύλα, με όποιο φονικό όπλο σκαρφίστηκε το αρρωστημένο τους μυαλό (με τρία μπουκάλια κεζάπ στην τσέπη , πιάστηκε ένας από αυτούς!).

Μια χούφτα πιτσιρικάδες, 15χρονα μαθητούδια που τους έχουν φουσκώσει τα μυαλά οι μαντραχαλάδες και τους οδηγούν να βρίζουν χυδαία («μ … ες και π ….ες) ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι οι μπαμπάδες κι οι μαμάδες τους, οι παππούδες κι οι γιαγιάδες τους.

«Πατριωτική Ένωση Κατερίνης», ή «Ελεύθεροι Μακεδόνες», όπως και να εμφανίζονται , παραφυάδες και παρακλάδια μιας εγκληματικής οργάνωσης είναι, που, αν δεν επέμβει ο εισαγγελέας, δεν θα αργήσουν να κάνουν και φονικό.

Καμία εκδήλωση δε ματαίωσαν, κανέναν αριστερό δεν εκφόβισαν.

Το μόνο που κατάφεραν είναι να τρυπώσουν συντεταγμένα σε ψηφοδέλτιο νεοδημοκράτη υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης , που άνοιξε πρόθυμα το μαντρί του για να βάλει μέσα τους λύκους.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Κι όποιος νομίζει ότι, χαϊδεύοντας τα αυτιά του λύκου θα τον πάρει με το μέρος του, είναι πολύ γελασμένος.