Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Απάντηση των "Ελεύθερων Μακεδόνων Κατερίνης" στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Αστέριο Καστόρη

Μας χαρακτηρίσατε "Εγκληματική οργάνωση" αλλά θα'πρεπε να γνωρίζετε πως τέτοια είναι μια ομάδα ανθρώπων που αποκομίζει χρηματικό όφελος από παράνομες δραστηριότητες.


Κύριε Καστόρη οι μόνοι που απεκόμισαν όφελος από τέτοιου είδους δραστηριότητες (παράταση θητείας της κυβέρνησης και των μισθών σας) είσαι εσύ και οι άλλοι 152 που ψηφίσατε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και οι περισσότεροι κρατικοδίαιτοι τεμπελχανάδες που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του επιμελητηρίου.

Όσο και να μη θεωρεί προδοσία τη ψήφιση της συμφωνίας η Ν.Δ και ο Μητσοτάκης (γιατί εκεί ποντάρεις),υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που τη θεωρούν και σκοπεύουν να σας οδηγήσουν στη δικαιοσύνη για να το αποδείξουν. Ελπίζω να ξέρεις πως το να παραχωρείς εθνική κυριαρχία με τις ενέργειες σου και τη ψήφο σου συνιστά εθνική μειοδοσία-εσχάτη προδοσία, αδικήματα που είναι διαρκή και δε παραγράφονται όσα κοινοβούλια κι'αν αλλάξουν...

Οι <<ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ>> Κατερίνης δεν καθοδηγούνται από κανέναν πρώην υποψήφιο βουλευτή κανενός κόμματος και δε ποδηγετούνται.


Θα μας βρίσκετε μπροστά σας πάντα και θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα. 


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ