Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παμπαίδες ο Αρχέλαος Κατερίνης. Κατέκτησε ξανά το κύπελλο και έκανε υπερήφανη για ακόμη μία φορά όλη την Πιερία!

Ο Αρχέλαος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην ελληνορωμαϊκή πάλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξάχθηκε στο Βόλο 13-14 Απριλίου.

Μετά το πρωτάθλημα στην κατηγορία των παίδων πήρε και το πρωτάθλημα στην κατηγόρια των παμπαίδων!!! Η παρουσία όλων των αθλητών του Αρχελάου ήταν συγκλονιστική! Όλοι οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και καταφέρανε ύστερα από πολλά και δυνατά ματς να κατακτήσουν πολλές νίκες στο σύνολο των αθλητών και επιπλέον 3 ΧΡΥΣΑ μετάλλια και 1 ΧΑΛΚΙΝΟ και την φυσικά την 1η θεση!!! Η ομάδα Αρχέλαου Κατερίνης συγκέντρωσε 44 βαθμούς και κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο. Στη 2η θέση βρέθηκε ο ΠΑΟΚ με 41 βαθμούς και στην τρίτη η ΑΑΠ Δράμας με 30 βαθμούς.

 Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία

38 κιλά 1ος Κωνσταντινίδης Σωκράτης Αρχέλαος Κατερίνης 2ος Καρακλίεφ Πέτρος ΠΑΟΚ
3ος Παπαγεωργίου Βασίλειος-Ραφήλ Θησέας Περιστερίου

57 κιλά 1ος Αθανασίου Γεώργιος Αρχέλαος Κατερίνης 2ος Παπαγεωργίου Γεώργιος Θησέας Περιστερίου
3ος Χεριστανίδης Γεώργιος ΠΑΟΚ 3ος Γιαγκουνίδης Νικόλαος ΑΑΠ Δράμας

62 κιλά 1ος Μπατζακίδης Αλέξανδρος Ολυμπιακοί Φλόγα Ξάνθης 2ος Παπακώστας Δημήτριος Πλαστήρας Καρδίτσας 3ος Μιχαηλίδης Γεώργιος Αρχέλαος Κατερίνης 3ος Κουτέλης Σωτήριος ΠΑΟΚ

68 κιλά 1ος Χαριτίδης Ελευθέριος Αρχέλαος Κατερίνης 2ος Πουμπουρίδης Θεόδωρος 3ος Σιούρδος Ελευθέριος ΒΑΟ
3ος Ψωμάς Στυλιανός ΑΣ Τρικάλων

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Αρχελάου και στους προπονητές Σάββα Τσεντίδη και Κώστα Ταμό. Η καλή δουλειά φαίνεται από τις διακρίσεις όλου του παλαιστικού τμήματος.Αρχέλαος Πάλη