Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!

Μετά από οχτώ χρόνια, η μεγάλη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης επέστρεψε εκεί που έπρεπε να είναι, στην Α΄ Εθνική του μπάσκετ.

Η ομάδα του Ηρακλή που έβγαλε παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κ.α. Που είχε τον καλύτερο ξένο παίκτη που έπαιξε ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ, όπως και τους Μπέρι και Ζντόβτς κ.α.


Η σημερινή επιτυχία είναι μια δικαίωση για τους ηρωικούς φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια δεν λιποψύχησαν και στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, απέναντι σε "περίεργες" αποφάσεις αθλητικών δικαστηρίων, απέναντι σε κυβερνήσεις που δεν υπολόγισαν το όνομα και την ιστορία του.


Χωρίς συμμάχους, χωρίς "συνεργασίες" και χωρίς φίλους, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης στέκεται όρθιος σε πείσμα όσων είδαν με καλό μάτι μια καταστροφή του...


Την ίδια ώρα στα σχολεία και στις παρέες οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες έκαναν καζούρα στα μικρά και λιγοστά "ηρακλάκια" που δεν έβλεπαν την ομάδα τους στα μεγάλα"σαλόνια" (υποτίθεται...), που δεν έβλεπαν τίτλους και διακρίσεις.


Παρόλα αυτά ο κόσμος του Ηρακλή ποτέ δεν λύγισε!

Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ηρακλή, να χαρεί αυτή την επιτυχία και να περιμένει ανάλογες επιτυχίες και στο ποδόσφαιρο, γιατί η θέση του Ηρακλή είναι μόνο στην Α΄ Εθνική!